+381 11 3472 953 office@piming.rs

O nama

PIMING Pavlović i dr. je vodeći integrator rešenja za komprimovani vazduh, vakuum i energetsku efikasnost infrastrukture u znak podrške ekonomskoj i ekološkoj održivosti. Znamo da ključ održivog uspeha leži ne samo u predviđanju i planiranju budućnosti, već i u rešavanju današnjih izazova. Zalažemo se da pomognemo našim kupcima u pronalaženju inženjerskih rešenja koja pružaju trenutne i dugoročne rezultate.

 

Privatno preduzeće PIMING Pavlović i dr. je osnovano 1989. godine u Beogradu.

Delatnost firme je projektovanje i izvođenje svih vrsta instalacija komprimovanog vazduha, termotehničkih, elektro instalacija u industrijskim objektima.

Renome izgrađen preko trideset godina se zasniva na bogatoj referenc listi izvedenih radova, dokazanom kvalitetu kao i poštovanju rokova i svih ugovornih obaveza. Dosadašnji rezultati su, pored visokoprofesionalnog odnosa prema poslu, postignuti i politikom firme da, konstantno i bezrezervno, radi na unapređenju kadra, opreme i alata, mašinskog parka i sredstava transport.

Posebna pažnja se posvećuje stalnom praćenju i primeni najnovijih materijala, opreme i tehnologija, počevši od faze projektovanja, i pripreme pa do izvođenja radova. Ovakav pristup rezultirao je i nizom uspešno završenih radova na rekonstrukciji, izgradnji novih instalacija komprimovanog vazduha  po sistemu “ključ u ruke”

Od 1997. preduzeće PIMING Pavlović i dr. posluje kako zvanični diler ATLAS COPCO-a u Srbiji.

Godina postojanja

Izvedenih instalacija

+ PRODATIH KOMPRESORA