+381 11 3472 953 office@piming.rs

Komprimovani vazduh

Naši kompresori su najbolji izbor za sve industrijske aplikacije koje zahtevaju visoke performanse, najbolju energetsku efikasnost i premiju pouzdanost.

Vakuumska rešenja

Vakuum je u širokoj upotrebi i potreba za vakuumom nastavlja da raste. Atlas Copco je razvijao vrhunska vakuum rešenja prethodnih godina.

AirNet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Početna > Proizvodi

Naši proizvodi

Jesu rešenja za komprimovani vazduh za gotovo svaku aplikaciju

 

Atlas Copco je industrijska grupacija sa vodećim položajem u svetu u proizvodima i uslugama pružaju održivu produktivnost. Slušajući kupce učimo o tome šta radimo dobro i šta trebamo poboljšati. Atlas Copco tehnika kompresora pruža kompresore za vazduh i gasne kompresore, oprema za tretman kompriovanog vazduha, kao i sistemi za upravljanje vazduhom i industrijske aplikacije. U ovom delu kataloga naći ćete našu sveobuhvatnu ponudu energetski efikasnih kompresora, generator gasova, vakumska i druga rešenja za komprimovani vazduh, vakum I cevovode komprimovanig vazduha kako bi se poboljšala održiva produktivnost kupaca.

Početna > Proizvodi