+381 11 3472 953 office@piming.rs

Komprimovani vazduh

Naši kompresori su najbolji izbor za sve industrijske aplikacije koje zahtevaju visoke performanse, najbolju energetsku efikasnost i premiju pouzdanost.

Vakuumska rešenja

Vakuum je u širokoj upotrebi i potreba za vakuumom nastavlja da raste. Atlas Copco je razvijao vrhunska vakuum rešenja prethodnih godina.

AirNet

AIRnet ima sveobuhvatnu bazu materijala za cevovode, fitinge i dodatke za tačke upotrebe, za svaku primenu i industriju.

Početna > Proizvodi

Naši proizvodi

Jesu rešenja za komprimovani vazduh za gotovo svaku aplikaciju

 

Atlas Copco je industrijska grupacija sa vodećim položajem u svetu u proizvodima i uslugama pružaju održivu produktivnost. Slušajući kupce učimo o tome šta radimo dobro i šta trebamo poboljšati. Atlas Copco tehnika kompresora pruža kompresore za vazduh i gasne kompresore, oprema za tretman kompriovanog vazduha, kao i sistemi za upravljanje vazduhom i industrijske aplikacije. U ovom delu kataloga naći ćete našu sveobuhvatnu ponudu energetski efikasnih kompresora, generator gasova, vakumska i druga rešenja za komprimovani vazduh, vakum I cevovode komprimovanig vazduha kako bi se poboljšala održiva produktivnost kupaca.

Početna > Proizvodi