+381 11 3472 953 office@piming.rs

Rashladni sušači

FX 1-16

Asortiman FX rashladnih sušača nudi pouzdano, isplativo i jednostavno rešenje onima kojima je potreban kvalitetan komprimovani vazduh za svoje proizvodne procese. Da bi se izbegla kondenzacija, a samim tim i mogućnost korozije, kao i oštećenja opreme i krajnjeg proizvoda, komprimovani vazduh mora biti suv – upravo ono za šta su dizajnirani FX sušači

 

FX 5-300

Rashladni sušači Atlas Copco pružaju čist i suv vazduh koji vam je potreban da biste produžili životni vek svoje opreme i osigurali kvalitet svojih proizvoda. Naše sušare FD i FX dizajnirane su i testirane su najstrožim metodama.

 

F 5-130

Atlas Copco rashladni sušači F serije održavaju vaš sistem komprimovanog vazduha u optimalnom obliku uklanjajući vlagu efikasno i pouzdano. Sa tačkom rose tačke stabilnog pritiska od samo 7 ° C, ove kompaktne sušare sa niskim održavanjem kompatibilne su sa većinom kompresorskih tehnologija i primena.

 

FD 5-95

Rashladni sušač koristi rashladno strujno kolo i razmenjivače toplote za prethodno hlađenje vazduha, ohladi ga da bi se kondenzovala para vlage, a zatim zagreva vazduh da bi se sprečilo znojenje cevi nizvodno. Rashladni sušači mogu dovesti do tačke rose (PDP) pod pritiskom od + 3 ° C / + 37,4 ° F za mnoge primene gde postoji potreba za suvim vazduhom. Mogu se koristiti pod različitim pritiscima i ne troše obrađeni komprimovani vazduh.

 

FD 100-300 VSD

Rashladni sušači kompanije Atlas Copco pružaju čist i suv vazduh koji vam je potreban da biste produžili životni vek svoje opreme i osigurali kvalitet svojih proizvoda. Naši FD i FX sušači dizajnirane su i testirane najstrožim metodama.

 

FX 4N-270N

U pripremi…