+381 11 3472 953 office@piming.rs

Filtracija

Dry Dust Filters

PDp(+)

Atlas Copco nudi niz filtera za smanjenje svih vrsta kontaminacije u procesu komprimovanog vazduha. Dizajnirani za maksimalno uklanjanje zagađivača i minimalan pad pritiska, Atlas Copco filteri nude značajnu uštedu energije u sistemu komprimovanog vazduha, kao i minimiziranje problema koji su rezultat lošeg kvaliteta vazduha.

 

DDp(+)

Atlas Copco nudi niz filtera za smanjenje svih vrsta kontaminacije u procesu komprimovanog vazduha. Dizajnirani za maksimalno uklanjanje zagađivača i minimalan pad pritiska, Atlas Copco filteri nude značajnu uštedu energije u sistemu komprimovanog vazduha, kao i minimiziranje problema koji su rezultat lošeg kvaliteta vazduha. – isti tekst!

 

Oil Aerosol / Wet dust filter

DD(+)

Među svojim asortimanima filtera, Atlas Copco nudi više od 200 filtera koji se protežu od filtera za spajanje za opštu namenu do filtera sa aktivnim ugljem koji se koriste za uklanjanje uljne pare i mirisa ugljovodonika

DD +, tip koalescirajućeg filtera, uklanja zagađivače poput vode, uljnog aerosola do 0,1 ppm i veličine čestica do 1 mikrona.

 

PD(+)

Među svojim asortimanima filtera, Atlas Copco nudi više od 200 filtera koji se protežu od filtera za spajanje za opštu namenu do filtera sa aktivnim ugljem koji se koriste za uklanjanje uljne pare i mirisa ugljovodonika

DD +, tip koalescirajućeg filtera, uklanja zagađivače poput vode, uljnog aerosola do 0.01 ppm i veličine čestica do 0.01 mikrona.

 

UD+

U gotovo svim primenama, zagađenje snabdevanja vazduha može prouzrokovati ozbiljan pad performansi i povećati troškove održavanja u smislu stvarnih popravki i gubitka produktivnosti. Ova kontaminacija je uzrokovana nečistoćama usisnog vazduha, zagađivačima ugradnje i podmazivanjem elementa kompresora.

Inovativni UD + filtri kompanije Atlas Copco kombinuju dva koraka filtriranja u jednom, što omogućava smanjenje pada pritiska za 40%, istovremeno zadovoljavajući najviše zahteve kvaliteta.

 

Oil Vapor Filters

QD(+)

U svom asortimanu filtera, Atlas Copco nudi više od 200 filtera koji se protežu od filtera za spajanje za opštu namenu do filtera sa aktivnim ugljem koji se koriste za uklanjanje uljne pare i mirisa ugljovodonika.

KD +, tip filtera sa aktivnim ugljem, uklanja uljne pare, zagađivače mirisa ugljovodonika.

 

QDT

U primenama kao što su farmaceutska industrija, hrana i piće i elektronika, gde je čistoća vazduha presudna, često postoji potreba za uklanjanjem zaostalih uljnih para i mirisa iz dovoda komprimovanog vazduha. Atlas Copco je razvio filter koji može da obezbedi ovaj nivo čistog vazduha, poznat kao KDT

 

Special Application Filters

SFA - Sillicone free

Izuzetna čistoća vazduha je preduslov za zaštitu vaših instrumenata i krajnjeg proizvoda. Naši SFA filteri bez silikona efikasno sprečavaju ulazak suve i vlažne prašine, čestica, uljnog aerosola i kapljica vode u vaš sistem komprimovanog vazduha.

 

H - High Pressure

Filteri visokog pritiska efikasno smanjuju uljni aerosol, prašinu i vlažnu prašinu, čestice, kapljice vode i uljne pare u vašem komprimovanom vazduhu kako bi zaštitili vaše ulaganje, opremu i procese.