+381 11 3472 953 office@piming.rs

Absorpcioni sušači

Početna > Proizvodi > Komprimovani vazduh >Tretman vazduha > Absorpcioni sušači

CD 25-260

CD sušare su bezgrejni adsorpcioni sušači, dizajnirani za uklanjanje vlage iz komprimovanog vazduha za industrijske primene. Njihov princip rada zasnovan je na procesu PSA (adsorpcija promenljivog pritiska).

 

CD+ 1-22

Opšti princip rada adsorpcionih sušača je jednostavan. Vlažan vazduh struji preko higroskopnog materijala (tipični materijali su silicon gel, molekularna sita, aktivirani glinica) i time se osuši. Izmena vodene pare u vlažnom komprimovanom vazduhu u higroskopni materijal ili „sredstvo za sušenje“ da bi se postepeno zasićivala adsorbovanom vodom.

 

CD+ 20-335

CD 20⁺-335⁺ je prvi sušač koji koristi revolucionarni isušivač Cerades ™ koji je razvio i patentirao Atlas Copco. Komprimovani vazduh se usmerava ravno kroz čvrsti isušivač, za razliku od probijanja kroz labave perlice (ili zrna?) sušača.

CD+ 25-260

CD + sušači su bezgrejni adsorpcioni sušači, dizajnirani za uklanjanje vlage iz komprimovanog vazduha za industrijske primene. Njihov princip rada zasnovan je na procesu PSA (adsorpcija promenljivog pritiska).

 

 

CD+ 110-300

Beztoplotni isušivač sa sušačem vazduha CD + uklanja adsorpcijom vlagu iz komprimovanog vazduha. Uređaj će pružiti tačku rose sa stalnim pritiskom (PDP) od -40 ° F pri punom opterećenju, jednom odgovarajuće veličine na osnovu ulazne temperature i pritiska. Dostupna je i varijanta od -100 ° F (može se koristiti i kao HIT varijanta).

 

BD+ 100-300

Uključujući najbolje, robusne komponente koje tržište može da ponudi, Atlas Copco BD + zagrejane duvaljke za pročišćavanje sušara za sušenje pružaju čist i suv vazduh, produžavajući vek trajanja opreme i štiteći integritet finalnih proizvoda, čak i u teškim i izazovnim radnim uslovima

 

BAP/BAP+

Visokokvalitetni vazduh je od vitalnog značaja za mnoge industrije, ali još više u primeni vazduha za disanje. Atlas Copco BAP / BAP + pročiščivači vazduha dizajnirani su da ponude zaštitu od niza zagađivača koji mogu biti prisutni u sistemu za vazduh za disanje komprimovanim vazduhom.

 

Medical Air Dryers (MED/MED+)

Kritično područje nege pacijenta zahteva apsolutno čist i prečišćen medicinski vazduh koji se apsolutno pouzdano isporučuje u operativne sale i bolničke krevete. Serija medicinskih pročiščivača vazduha Atlas Copco MED / MED + nudi jedinstvenu višestepenu filtraciju koja pretvara redovni komprimovani vazduh iz bilo kog tipa kompresora u međunarodno sertifikovani medicinski vazduh.

 

Početna > Proizvodi > Komprimovani vazduh >Tretman vazduha > Absorpcioni sušači