+381 11 3472 953 office@piming.rs

Liquid Ring

LPR 700-1000 VSD+

LRP VSD + je zaista jedinstvena vakuumska pumpa sa tečnim prstenom, koja nudi najbolje performanse i povezanost u klasi. To je vrhunsko vakuumsko rešenje koje pruža optimalnu energetsku efikasnost uz niske operativne troškove i održavanje.

 

AWC 25-350 A

Asortiman tečnih prstenastih pumpi Atlas Copco AWC Asingle sa visokim performansama, niskim održavanjem i dobro projektovanom vakuum pumpom idealni su za upotrebu u širokom spektru grubih vakuumskih primena.

 

AWS 530-1400 A

Efikasna i robusna, serija AWS A nudi svestranu vakuumsku pumpu koja je pouzdana i čvrsta. Sa jednom od najstarijih vakuumskih tehnologija u svom jezgru, serija tečnih prstenastih pumpi AWS A donosi visok nivo performansi sa veoma niskim zahtevima za servisiranje i održavanje

 

Pre-Engineered Systems

Kada industrijska primena zahteva čisto okruženje ili pritisak ispod atmosferskog nivoa, potreban je stalan dotok vakuuma.

 

AWC 160-390

Standardni sistemi prstenastih pumpi za tečnost AWC dostupni su u konfiguracijama sa prolaznom, delimičnom recirkulacijom ili potpunim oporavkom.

 

AWS 180-5500

AWS jednostepene prstenaste vakuumske pumpe odlikuju se visoko efikasnim dizajnom radnog kola i najsavremenijom tehnologijom kompresije za postizanje pouzdanih i efikasnih performansi vakuuma od atmosferskog do krajnjeg vakuuma.

 

AWL 6000-37500

Paleta pumpi AWL nudi ekonomična vakuumska rešenja za procese koji imaju velike zahteve protoka pri vakuumskom pritisku do 160 mbar (a).

 

AWD 200-4510

Sve AWD prstenaste pumpe za tečnost dostupne su kao deo standardnih unapred konfigurisanih modula, proizvedenih u skladu sa principima dizajna Atlas Copco za jednostavnu ugradnju, upotrebu i servis.